Camperreis Nieuw-Zeeland

Complete reizen incl. vluchten, camper en overnachting bij aankomst en vertrek

Met zijn prachtige routes en uitstekende infrastructuur is Nieuw-Zeeland een 'camperland' bij uitstek. Rijd langs de ruige kust, door weelderig groene natuurparken en naar de fjorden in het zuiden. Hier geniet je optimaal van de vrijheid van je eigen vervoermiddel! 

Het ideale van camperreizen is dat je deze helemaal naar wens kunt invullen. Niet alleen ter plaatse, maar ook al bij het samenstellen van uw reis. De keuze van de camper bepaalt het comfort van uw reis. Knus en basic of ruim en compleet uitgerust, u kunt alle kanten op. Een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden vindt u op onze pagina camper huren Nieuw-Zeeland.

Internationale vluchten

Voor uw camperreis naar Nieuw-Zeeland mogen de vluchten natuurlijk niet ontbreken. Ook hier kunt u kiezen uit verschillende opties met bijvoorbeeld een zo rechtstreeks mogelijke vlucht of juist een stopover in bijvoorbeeld Azië of Dubai. 

Uitgelichte camperreizen

27-daagse rondreis met een camper in Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 1.935 p.p.

Nieuw-Zeeland Flycamper

27-daagse rondreis met camper

Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te verkennen, bijvoorbeeld per camper. U kunt op campings midden in de natuur overnachten, vaak zelfs in de nationale parken. Met deze reis kunt u zelf uw route bepalen, alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn voor u gereserveerd.

Cathedral Cove | Rondreis Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 2.910 p.p.

Nieuw-Zeeland flycamper en Fiji

35-daagse rondreis met camper incl. verlenging op Fiji

Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te verkennen, bijvoorbeeld per camper. U kunt op campings midden in de natuur overnachten, vaak zelfs in de nationale parken. U sluit de reis af met 6 dagen strandverlenging op het hoofdeiland van paradijselijk Fiji.

Overnachting bij aankomst en vertrek in Nieuw-Zeeland

Uit ervaring weten wij dat het prettig is om na de lange vlucht even bij te komen alvorens de camper opgehaald wordt. Meestal wordt gebruikgemaakt van 1-2 overnachtingen bij aankomst en vertrek. Bij voorkeur centraal in de stad van aankomst zodat u het ritme van de bestemming al op zich in kunt laten werken. Even wennen aan het feit dat men in Nieuw-Zeeland aan de linkerkant van de weg rijdt en alvast op zoek naar een goede supermarkt waar u na het ophalen van de camper proviand kunt inslaan. 

Ook voorafgaand aan de terugreis is het prettig om de camper eerst op uw gemak in te leveren en dan de terugreis te starten vanuit een hotel. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over de doorlooptijd bij het inleveren van de camper en kunt nog even rustig genieten van een ontspannen maaltijd in de stad waar u zich bevindt. 

Complete camperreizen Nieuw-Zeeland

Compleet en ontzorgd is een term die wij veel gebruiken voor onze reizen. Zo ook voor onze fly-camper reizen, gericht op gemak en vrijheid onderweg! Wat mag u van ons verwachten:

  • Internationale vlucht vanaf Amsterdam naar uw bestemming in Nieuw-Zeeland
  • Optioneel: stopover
  • Overnachting bij aankomst 
  • Camperhuur
  • Overnachting bij vertrek
  • Optioneel: doorreis naar Australië of verlenging 
  • Terugvlucht vanaf uw eindbestemming naar Amsterdam

Een compleet pakket waarmee u ontspannen op reis gaat en uw camperreis in Nieuw-Zeeland optimaal invult.

Combineer uw camperreis met een tropische strandverlenging

Uw camperreis door Nieuw-Zeeland wordt helemaal ultiem als u in de gelegenheid bent deze af te sluiten met een verblijf op een tropsiche strandbestemming. Fiji is een ideale bestemming in combinatie met een rondreis door Nieuw-Zeeland. Wij informeren u graag over deze en andere mogelijkheden! 

Camperreis Nieuw-Zeeland boeken

Wilt u uw camperreis Nieuw-Zeeland boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw reis op maat samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op.