Excursies

Excursies en dagtours in Nieuw-Zeeland

Als u in Nieuw-Zeeland bent wilt u waarschijnlijk attracties en hoogtepunten bezoeken en beleven. U wilt uw reis naar Nieuw-Zeeland natuurlijk nooit vergeten. Uiteraard kunt u zelf op pad, maar soms is het beter om een excursie of tour vooraf te reserveren. Op deze pagina ziet u de mogelijkheden ter overweging. Bekijk hieronder onze excursies en dagtours.

Dagexcursie naar Torrent Bay in Abel Tasman NP | excursie Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 109 p.p.

Beaches Bays And Seals

Dagexcursie naar Torrent Bay in Abel Tasman NP

Tijdens deze dagexcursie gaat u met een boottocht naar Torrent Bay in Abel Tasman National Park. Hier gaat u kajakken op een van de mooiste locaties.

Dagexcursie in Auckland, ontdek de veelzijdigheid van de stad | excursie Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 141 p.p.

Best of both worlds Auckland

Dagexcursie van/naar Auckland

Geniet van de City of Sails met trendy shops en natuurwonderen. Deze dagexcursie brengt u naar verschillende hoogtepunten van Auckland!

Doubtful Sound Nature Cruise | excursie Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 161 p.p.

Doubtful Sound Nature Cruise

Van/naar Queenstown, Te Anau of Manapouri

De Doubtful Sound Nature Cruise is een dagexcursie waar u in een catamaran de indrukwekkende en ongerepte Doubtful Sound ziet. Met wat geluk ziet u ook dolfijnen, robben en/of pinguïns.

Flying Fox Helihike | excursie Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 330 p.p.

Flying Fox Helihike

Dagexcursie van/naar Fox Glacier

Avontuurlijke excursie met helikoptervlucht en landing op Fox Glacier. De unieke combinatie van een helikoptervlucht en een begeleide gletsjerwandeling! Ontdek de natuur van dichtbij.

Gourmet Wine Tour | excursie Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 74 p.p.

Gourmet Wine Tour

Dagexcursie van/naar Picton of Blenheim

Ontdek het echte Nieuw-Zeeland, leer de mensen kennen en proef van de lokale producten. Een bijzondere tour voor liefhebbers van goede wijnen.

Huka Falls Avontuur In Taupo | excursie Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 246 p.p.

Huka Falls Avontuur In Taupo

Ontdek de highlights van Taupo

Tijdens deze excursie begint u met een rondvaart op Lake Taupo. U ziet oude Maori rotstekeningen om vervolgens met een helikopter over de Craters of the Moon en Huka Falls te vliegen. Bij de Huka Falls ervaart u de watervallen van dichtbij met een jetboot.

Milford Sound Nature Cruise | Excursie Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 63 p.p.

Milford Sound Nature Cruise

Van/naar Queenstown of Te Anau

Deze excursie mag tijdens uw reis zeker niet missen. U rijdt met de bus langs de Milford Road, een van de mooiste alpinewegen ter wereld. De dag wordt afgesloten met een cruise.

Otago Peninsula | excursie Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 151 p.p.

Otago Peninsula

Dagexcursie van/naar Dunedin

Het schiereiland voor Dunedin is een paradijs voor natuur- en dierenliefhebbers met unieke observatiemogelijkheden. Tijdens een boottocht bezoekt u Taiaroa Head en ziet u de koningsalbatrossen

Queen Charlotte Track | excursie Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 228 p.p.

Queen Charlotte Track

Dagwandeling van/naar Picton

Een wandeling op een deel van Queen Charlotte Track is absoluut een hoogtepunt in Nieuw-Zeeland. De wandeling duurt ongeveer 5 uur waar u over kleine paden over heuvels en bergkammen langs de schilderachtige kust wandelt.

R Tucker Thompson Cruise | excursie Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 38 p.p.

R Tucker Thompson Cruise

Zeiltocht van/naar Paihia

Deze excursie is een unieke zeiltocht in de Bay of Islands aan boord van de R. Tucker Thompson. Dit zeilschip wordt ingezet als leerschool voor de jongeren in Northland, u ervaart een unieke zeiltocht met hun passie en zeilervaring.

Ultimate Nature Experience | Excursie Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 234 p.p.

Ultimate Nature Experience

Dagexcursie van/naar Wanaka of Queenstown

Tijdens deze excursie ervaart u een combinatie van een wandeling in de schoonheid van de Southern Alps met een avontuurlijke jetboottocht op de Dart River.

Urban Maori Experience | Excursie Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 162 p.p.

Urban Maori Experience

Dagexcursie in Auckland

Beleef Auckland door het oog van de inheemse bewoners van Nieuw-Zeeland. U leert meer over de geschiedenis van Nieuw-Zeeland en van de Maori's. Luister naar hun typische liederen en maak kennis met hun traditionele rituelen en gebruiken.

Volcano Adventure Maori Hangi In Rotorua | Excursie Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 177 p.p.

Volcano Adventure Maori Hangi In Rotorua

Dagexcursie in Rotorua

Tijdens deze excursie wordt u opgehaald en naar het Maori dorp Mitai gebracht voor de Cultural Night. Hier vervaart u de Waka Turehu-begroetingsceremonie met traditionele dans en zang. Daarna kunt u genieten van een typisch hangi diner.

Whale Watching Kaikoura | Excursie Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 94 p.p.

Whale Watching Kaikoura

Dagexcursie van/naar Christchurch of Kaikoura

Tijdens deze dagexcursie vertrekt u vanuit Christchurch of Kaikoura naar South Bay waar u mogelijk walvissen gaat spotten. Daarnaast is er na de lunch voldoende tijd om een bezoek te brengen aan een zeerobbenkolonie.

White Island Tour | Excursie Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 143 p.p.

White Island Tour

Dagexcursie van/naar Whakatane of Rotorua

Tijdens deze dagexcursie bezoekt u het actieve vulkaaneiland White Island. Wij raden de helikoptervlucht aan zodat u een spectaculair zicht heeft op de vulkaan.

Zwemmen Met Dolfijnen
Al vanaf € 75 p.p.

Zwemmen met dolfijnen

Halve dagexcursie van/naar Paihia

Tijdens deze halve dagexcursie komt u met speciaal ontworpen boten vrij dicht bij de dolfijnen. Het hoogtepunt is natuurlijk de interactie met deze geweldige dieren (afhankelijk van het seizoen en de richtlijnen van het Department Of Conservation).